F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Változik a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzésének rendszere

Szombati Anikó • 2011-07-20

Változik a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzésének rendszere

2012. január 1-jétől megváltozik a Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzésének rendszere. Az egy alkalommal teljesítendő kötelező továbbképzést kreditpontos rendszerű képzés váltja fel.
2011 decemberéig még a jelenlegi rendszer marad érvényben, ugyanakkor az év második felében már lehetőség nyílik a 2012-es kreditpontok gyűjtésére.


Hogyan változik a rendszer?

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) rendeletének tervezete szerint megszűnik a jelenlegi, 16 órás kötelező tematikával rendelkező továbbképzési rendszer, helyette a továbbképzésre kötelezettnek minden egyes továbbképzési évben (január 1-jétől december 31-ig) összesen legalább 16 kreditpontot kell megszereznie.

 

A 16 kreditpontból legalább 8 kreditpontot számvitel témakörben minősített szakmai továbbképzéseken kell teljesítenie, további kreditpontokat pedig szakterületenként (amelyre regisztrált), a szakterületre minősített speciális továbbképzéseken kell megszereznie (szakterületenként min. 4 kreditpont értékben), az államháztartási szakon regisztráltaknak kötelező tematika alapján min. 12 + 4 kreditpontot.
 

VISSZA

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100, Gödöllő
Rézgombos Irodaház
Szabadság tér 1. I.em 104
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!