F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Cafeteria 2017


Cafeteria lehetőségek

Cafeteria lehetőségek

Szombati Anikó • 2016-12-08

Cafeteria A béren felüli juttatások rendszere 2017-től jelentős változáson megy keresztül. Nézzük át -a teljesség igénye nélkül-, hogy milyen lehetőségeink vannak, ha kedvezőbb adózással szeretnénk juttatást adni a dolgozóinknak. 

A lakáscélú munkáltatói támogatás

A lakáscélú munkáltatói támogatás

Szombati Lajos • 2014-09-15

A 15/2014. (IV. 3.) NGM rendelet szabályozza és pontosítja az adómentes munkáltatói lakáscélú támogatás folyósításának szabályait, cikkünkben ennek feltételrendszerével ismerkedünk. 

Mobilitás lakhatási támogatás

Mobilitás lakhatási támogatás

Szombati Anikó • 2016-12-08

Mobilitás lakhatási támogatás új elemként szerepel a választható adómentes elemek között, célja a dolgozó lakhatásának támogatása, s így ösztönzése arra, hogy a munkáltató közelében lakhasson és az országot ne hgyja el. 

Készpénz cafeteria

Készpénz cafeteria

Szombati Anikó • 2016-12-08

A készpénz cafeteria egy új elem, kétségtelen nagy előnye, hogy szabadon felhasználható, Néhány dologra azonban érdemes odafigyelni. 


Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100 Gödöllő,
Petőfi tér 4-6. II/15.
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Szombati Anikó

Szombati Anikó

Üdvözlöm Önöket, Szombati Anikó vagyok. Fõiskolai diplomámat német szakon szereztem, de idõközben egyre inkább érdekelni kezdett a vállalkozás-gazdaságtan, a számvitel, s így...

Tovább

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!