F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Filozófiánk

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal. Ehhez mi folyamatosan képezzük magunkat, ez ma már elengedhetetlen. Tesszük ezt azért is, mert a magyar adórendszer folyamatosan változik, megnehezítve ezzel a mai üzletemberek életét, hiszen nagyon nehéz tervezni. Munkánkat precízen, szorgalommal és teljes diszkrécióval végezzük, s ezt követeljük meg a velünk együtt dolgozó munkatársaktól és tanácsadó partnerektõl is. Felelõsségteljesen gondolkodunk: szolgáltatásunkat szakmai felelõsségbiztosítás védi. Az elsõ találkozások során pontosítjuk, hogy mit vár el tõlünk Megbízónk. Mivel ügyfeleinket döntéseikben maximális mértékben szeretnénk támogatni, ezért közösen olyan riportokat alakítunk ki, melyek teljes mértékben a könyvelt cég gazdálkodásához igazodnak s amelyek egy üzletág eredményességét vagy egy beruházás vagy befektetés megtérülését mutatják. Célunk nem csak az adatfeldolgozás, hanem a "nyitott szemmel könyvelés" - számunkra ez azt jelenti, hogy együtt haladunk és együtt gondolkodunk az ügyféllel, figyelembe véve a törvényi szabályozásokat de képviselve ügyfeleink érdekeit is.

 

Igyekszünk Megbízóink figyelmét felhívni a különbözõ adónemekben rejlõ lehetõségekre, adókedvezményekre, az adórendszerek közötti különbségekre, ill. a finanszírozási, pályázati és befektetési alternatívákra. Segítünk akkor, ha cégét átalakítja, vagy felszámolási, végelszámolási ügyleteit kell lebonyolítania. Gyakorlati tapasztalatokat szereztünk olyan speciális területeken mint pl. az utazási irodák számvitele vagy mezõgazdasági vállalkozások könyvelése. Ha mûködõ vállalkozáshoz új könyvelõre, vagy induló vállalkozásához szakszerû, széleskörû könyvviteli szolgáltatásra van szüksége, reméljük felkeltettük érdeklõdését és felkeres bennünket egy kötelezettségek nélküli konzultációs megbeszélésre.

Köszönjük megtisztelõ bizalmát.

FŐOLDAL

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100 Gödöllő,
Petőfi tér 4-6. II/15.
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!