F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Szolgáltatások


Könyvelés, bérszámfejtés

Könyvelõirodánkban vagy ügyfelünk telephelyén - megbízható számítógépes program segítségével teljeskörü könyvelést és bérszámfejtést végzünk.


Részletek

Utazási irodák könyvelése

Az utazási irodák könyvelése speciális feladat. Nem csak az adófizetési szabályok különlegesek, hanem az adminisztratív háttérnyilvántartást is másképpen kell kezelni, mint az általános szabályok szerint adózóknál. Kialakítottunk egy belsõ nyilvántartási rendszert, mellyel egyrészrõl igazodunk ügyfeleink igényeihez, másrészrõl a más szempontú könyvelést igénylõ munkafolyamatokhoz.


Részletek

Adótanacsadás, könyvvizsgálat, átalakulás, felszámolás

Irodánkban okleveles adótanácsadó dolgozik, aki konkrét, speciális ügyekben adótanácsadást, adóoptimalizálást végez.


Részletek

Vállalkozói hitelek, Széchenyi kártya, Széchenyi terv

Irodánk igyekszik a vállakozások segítségére lenni a legtöbb, munkájukat közvetlenül befolyásoló gazdasági , pénzügyi tevékenység támogatásával és a konkrét megoldások kidolgozásával. Tájékoztatjuk ügyfeleinket a legjobb általános és beruházási hitel lehetõségekrõl. Együtt dolgozunk a tervek, hitelkérelmek összeállításában, banki ügyintézésében.


Részletek

Telephelyen könyvelés

Irodánk egyedi szolgáltatása az ügyfelek igényei alapján született és mára már biztonságosan kifejlesztett formában és módszerekkel működik.


Részletek

Állásajánlatok

Gyakorlott KÖNYVELŐT keresünk.


Részletek

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100 Gödöllő,
Petőfi tér 4-6. II/15.
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Dr. Fekécs Mátyásné

Dr. Fekécs Mátyásné

Könyvelõirodánk nevében köszöntöm Önöket, Dr. Fekécs Mátyásné vagyok. Agrármérnökként végeztem a Gödöllõi Egyetemen, majd ugyanitt mérlegképes könyvelõi majd közgazdász...

Tovább

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!