F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Mit kell leadnom a könyvelőnek?

Mindent :)  A könyvelőnek az Ügyfél által kiállított számla 2. másolati példányára van szüksége, amennyiben készpénzzel ki van egyenlítve, a bevételi pénztárbizonylat első példánya fog kelleni. A bejövő készpénzes és átutalásos számlákra van szükség, mindent eredeti példányban, az áfa ugyanis csak ebben az esetben igényelhető vissza. Reprezentációs költségek mögé kérnénk nyilatkozatot tenni, arról hogy a költséget üzleti céllal használták fel. (letölthető weblapunkról)  Amennyiben áru vételéről van szó, és az Ügyfélnek van készletprogramja, az áru számla mögé kérjük feltüntetni a bevételezés számát vagy másolatát. Kötelező alapbizonylata a könyvelésnek az összes bankkivonat, még akkor is, ha azt gondolnánk, ó, csak bankköltség van. A könyvelőnek még ezt is könyvelnie kell! Ezenkívül aláírva kellenek majd a bérjegyzékek. Szükség lesz még a meglévő szerződésekre, kompenzáló levelekre.  S ne aggódjon, gondos könyvelője úgyis fog kérdezni…

VISSZA

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100 Gödöllő,
Petőfi tér 4-6. II/15.
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!