F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Telephelyen könyvelés

Irodánk egyedi szolgáltatása az ügyfelek igényei alapján született és mára már biztonságosan kifejlesztett formában és módszerekkel működik.
Nagyszámú bizonylati háttérrel dolgozó, komoly forgalmat bonyolító ügyfeleink számára fejlesztettük ki, ahol az iratanyag mozgatása nem célszerű , közvetlenebb és folyamatos kapcsolattartásra van kölcsönösen igény . Ehhez az ügyfél telephelyén kialakított munkahelyen végezzük el a könyvviteli munkát, egyeztetéseket, végezzük el az elemzéseket . A kapcsolattartás és adatkezelés online módját is kialakítottuk, így a telephely és irodánk között is folyamatos kapcsolat tartható.
Új szolgáltatásként teremtettük meg nagyobb vállalkozások esetén összefüggő feladatok  időszakos helyettesítésének gyakorlatát.
Az ilyen igény esetén gondos előkészítés szükséges, amit egyedi, konkrét megbeszélés alapján végzünk el. Amennyiben felkeltette érdeklődését speciális munkánk, szívesen állunk rendelkezésére.

VISSZA

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100 Gödöllő,
Petőfi tér 4-6. II/15.
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!