F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Utazási irodák könyvelése

 

 

Az utazási irodák könyvelése speciális feladat. Nem csak az adófizetési szabályok különlegesek, hanem az adminisztratív háttérnyilvántartást is másképpen kell kezelni, mint az általános szabályok szerint adózóknál.

Kialakítottunk egy belsõ nyilvántartási rendszert, mellyel egyrészrõl igazodunk ügyfeleink igényeihez, másrészrõl a más szempontú könyvelést igénylõ munkafolyamatokhoz. Az utazásközvetítõi szolgáltatások esetében külön nyilvántartást vezetünk az utas-elõlegekrõl, az egyedi vagy önálló pozíciószám szerinti adózás nyomon követéséhez külön táblázatokat készítettünk. Más ágazathoz képest nagyobb hangsúlyt kap egy-egy ügylet megítélése, ezért kiegészítõ anyagot bocsájtunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy segítsük munkájukat.

Amennyiben cége messzebb található, futárt küldünk az anyagáért, hogy bizonylatai a legnagyobb biztonságban érjenek el hozzánk. Ha kívánja, számláiról másolatot készítünk, és CD-n archiválva megküldjük az Ön részére. Amennyiben számlaforgalma megkívánja, lehetõség van, hogy az Ön telephelyén könyveljünk, vagy vállalatirányítási rendszerét megismerve távoli eléréssel dolgozzunk.

A könyvelési folyamatokról (iktatás, feldolgozás, egyeztetés, riport) e-mailben tájékoztatást adunk és az Ön által kért idõpontban és formátumban jelentést készítünk.

 

Bízunk benne, hogy az Ön cége tevékenységét is támogathatjuk munkánkkal, hiszen az erre specializálódott szakember segítsége nemcsak megnyugtató hátteret, hanem megtakarítást is jelenthet cége számára! Kérjen árajánlatot az info@fcontroll.hu mail címen vagy keressen bennünket a 06 20 532 4170-es telefonszámon!

Várjuk megtisztelõ jelentkezését!

VISSZA

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100 Gödöllő,
Petőfi tér 4-6. II/15.
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!