F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Dr. Fekécs Mátyásné

okl. közgazdász, mérlegképes könyvelő

Dr. Fekécs Mátyásné

Könyvelõirodánk nevében köszöntöm Önöket, Dr. Fekécs Mátyásné vagyok. Agrármérnökként végeztem a Gödöllõi Egyetemen, majd ugyanitt mérlegképes könyvelõi majd közgazdász végzettséget is szereztem. Közel harminc évig nagyvállalatoknál üzemgazdászi, majd fõkönyvelõi s késõbb elnöki beosztásban tevékenykedtem. Munkám során részt vettem a termelõ-szolgáltató ágazatok és az adminisztrációs területek irányításában, s a gazdasági folyamatok összhangjának megteremtésében, s ezzel jelentõs tapasztalatokra tettem szert. 2001-ben alapítottuk meg könyvelõirodánkat, azzal a céllal, hogy segítünk eligazodni az adózás és számvitel sokszor bonyolultnak látszó útvesztõjében, mintha egyenként ügyfeleink fõkönyvelõi lennénk. Képes vagyok rendszerben gondolkodni, nem csak egy adott problémára fókuszálni, hanem egységben látni a helyzeteket és így közelebb jutni a megoldáshoz. Hiszem és vallom, hogy tudatosan gazdálkodva, tervezve, pontos és megbízható munkával lehet csak hosszú távú sikereket elérni.


VISSZA

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100 Gödöllő,
Petőfi tér 4-6. II/15.
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!