F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

Szombati Anikó

mérlegképes könyvelő, okl. adótanácsadó

Szombati Anikó

Üdvözlöm Önöket, Szombati Anikó vagyok. Fõiskolai diplomámat német szakon szereztem, de idõközben egyre inkább érdekelni kezdett a vállalkozás-gazdaságtan, a számvitel, s így 2000-ben mérlegképes könyvelõ lettem. 6 évig fõkönyvelõként dolgoztam egy német multinacionális cég magyarországi leányvállalatánál, felügyeltem a pénzügyi és adózási területet és részt vettem a román leányvállalat számviteli részlegének kialakításában. Nagy örömömre szolgál, hogy ezeket a tapasztalataimat tovább bõvíthettem az f-controll könyvelõirodában és kiegészíthettem ügyfeleink sokszínû tevékenységeibõl szerzett tudásommal.  2011-ben  Okleveles adótanácsadói végzettséget szereztem, ahol pontosítottam, rendszerbe foglaltam, elmélyítettem –és mélyítem- a szakmai tudásomat. Mindennapi feladataim közé a számvitel és az adózás tartozik: szervezem könyvelő kollégáim munkáit,  tanácsadással, kalkulációk, iránymutatások elkészítésével foglalkozom- kollegáim és ügyfeleink részére.  2008-tól kezdődően irodánk utazási irodák  könyvelésével kezdett el foglalkozni, mára ez már külön álló szakterületté nőtte ki magát. Azt  a háttérmunkát igyekszem kiépíteni, amire ma azt gondolom egy cégnek elengedhetetlen szüksége van: megbízható, precíz könyvelõre aki nem csak rögzíti az adatokat, hanem javaslatot tesz és együtt dolgozik ügyfelével kihasználva a törvény adta lehetõségeket. Bízom benne, hogy Önt is mielõbb partnereink között köszönthetem!


Elérhetőségek

Telefon: 06 28 410 850 mobil: 06 20 532 41 70
E-mail: aniko.szombati@fcontroll.hu

VISSZA

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100 Gödöllő,
Petőfi tér 4-6. II/15.
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!