F-controll könyvelőiroda

Üdvözöljük
honlapunkon!

A tucatnyi könyvelõiroda közül nem átlagos szeretnénk lenni, hanem az A Könyvelõ, akiben megbízhat és nyugodt lehet, hogy jó kezekben vannak adóügyei. A mi feladatunk, hogy támogassuk az Ön munkáját a mi tudásunkkal..

Ajánlatot kérek

A kockázati életbiztosításról

Szombati Anikó • 2011-12-14

A kockázati életbiztosításról

Gondolt már arra,hogy jó volna egy olyan legális eszköz ,amely segítségével  befolyásolni  tudja az adófizetés idejét?


A társasági adóalapunkat az önmagunkra vagy az alkalmazottainkra kötött speciális megtakarítási program  /kockázati életbiztosítás/segítségével  csökkenthetjük. Ez a biztosítóknál vezetett folyószámla nagy adótervezési mozgásteret ad a vállalkozásoknak. Összeghatár nélkül helyezhető el rajta pénz adómentesen, rendszeresen és alkalomszerűen /eseti számla/.
Így a társasági adóterhet a befizetés évéből a visszavásárlás évére halasztjuk el .Ez az adóoptimalizálási módszer lehetővé teszi,hogy a biztosítónál  vezetett számlára utalt összeg  a cégünk felügyelete alatt maradjon,önmagunk dönthessünk a felhasználás időpontjáról .
A kockázati életbiztosításnak minősülő ,  szabad felhasználású tőkeszámlát cafeteria elemként is adhatjuk. A többi lehetőségtől eltérően ,mely 30,94%-os adózású lesz 2012-ben ,ez a forma továbbra is adómentesen adható,  törvény által meghatározott maximum nélkül.
Amennyiben az idei évére szeretne még adót megtartani,december végéig még megtejheti!   
Keressen irodánkat és segítünk!

VISSZA

Elérhetőség

Cím Travel & Tax Consulting Kft
H-2100, Gödöllő
Rézgombos Irodaház
Szabadság tér 1. I.em 104
Telefon 06 28 410 850
E-mail info@fcontroll.hu

36/28/410-850

Hírlevél

Ha szeretné, hogy folyamatosan tájékoztassuk, jogszabály válltozásokról és hasznos naprakész információkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!